DİYARBAKIR / BİSMİL - Bismil Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK 2204-B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJESİ YARIŞMASINDA MALATYA BÖLGE FİNALİNDE 2 PROJEMİZLE OKULUMUZU TEMSİL ETTİK

Bu yıl 54. kez düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Malatya Bölge Finallerinde okulumuz BİSMİL BİLSEM 2 adet proje ile yarışmaya hak kazandı. Değerler Eğitimi alanında Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mehmet Emin ATEŞ ve Yazılım alanında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Gülhan AYDIN'ın danışmanlığını yaptıkları projelerinin final sunumları, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sebebiyle, TÜBİTAK tarafından  alınan karar ile dijital ortamda çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.  Bölge finallerine katılan öğrenci ve danışman öğretmenlerimizi bir kez daha tebrik ederiz.

16-06-202316-06-2023

Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 17.06.2023 11:17 - Görüntülenme: 100